Кога ќе решите да ја кренете комшиската кавга на едно ниво погоре и ќе ги вклучите цревата

Барем да чекаа уште малку да стопли времето :).

Важно почитуваат соодветна социјална дистанца.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.