Кога девојката многу ќе се занесе во играњето (буквално)! Тешко се манерврира со ваков габарит!

Инаку девојката е најпопуларната Венецуелка на Инстаграм со дури 40 милиони следбеници.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.