Кога конечно ќе ти се оствари желбата да возиш електричен автомобил, но на сосема погрешен начин

Совет: Ако случајно некогаш се најдете во ваква несакана ситуација, НЕ излегувајте надвор, затоа што штом ја отворите вратата може да ве фати струја. Седете внатре и чекајте некој да ви помогне.