Кога мислите ќе ти залутаат на друго место додека јадеш сладолед

Замислената дама или е екстремно осамена или екстремно неосамена, па стекнала некои навики.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.