Кога опинок ќе стане чевел: За индискиот општински инспектор не постои правен систем, туку само извршна власт

Не ги казнува трговците и земјоделците кои продаваат производи на улица, туку директно ја извршува казната. Видеото е снимено во градот Ваниамбади, а името на инспекторот Сесил Томас е главна тема на индиските медиуми.