Кога си затворен во 4 ѕида, што друго ти преостанува освен да ѝ правиш смешни финти на жена ти

Будалата добро го смислил трикот :).

Ќе спие некое време на каучот, ама сѐ си има своја цена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.