Кога снема луѓе по улиците, во Венеција се вратија делфини, а во Индија малку поинакви животни

Леопардот нападна човек на улица, но куп маалски кучиња веднш му се пуштија и го спасија човекот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!