Кога властите во Јужна Кореа те ставаат во карантин, ти даваат и еден ваков пакет полн со производи! Девојката ќе ви покаже што има внатре!

Не е ни чудо зошто Јужна Кореа најдобро од сите земји се справи со пандемијата.