Кога жената е газда во куќата: Брутална сообраќајка а причината е да не знаеш дали да се смееш или да плачеш

Возачот на автомобилот беше испровоциран од моторџиите и започна улична трка. Неговата девојка седела до него. За да го спречи да не се трка со моторите, таа наеднаш му ја кренала рачната кочница.