Колегата ѝ прави финта на колешката од работа: Како прави кравата?

Како прави кравата, па кучето па мачето и на крај клучното прашање „Како правиш ти во кравет?“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.