Колегата од рaбота случајно го фатија на дело на онлајн конференција

Слуша човекот со многу заинтересиран израз на лицето, ни да мрдне ни да трепне :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.