Колку и да звучи нереално, оваа атрактивна девојка има само 70 години!

Вера Елен Ванг е американска дизајнерка на венчаници, со кинеско потекло, која живее и работи во Њујорк. Таа е поранешна професионална натпреварувачка во уметничко лизгање. Таа е успешен моден дизјнер и тоа не само за венчници, туку и з спортска опрема.

Но сепак, најфасцинантното нешто во врска со Вера е нејзиниот надворешен изглед на 70 години. Во телото личи како да има 20-тина години, додека лицето ѝ изгледа нешто постаро, но сепак многу, многу далеку од 70.