Конечно ѝ фрли една добра топка, за да може да ја погоди целта

2 во 1: Ем добро видео, ем нов телефон :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.