Короната удри и по Инстатутките: Немала пари за кирија, а не знаела ни да пее ни да игра по клубови

Австралијката Били Бивер до сега живеела лагоден живот само од голетарење по интернет и можете да претпоставите што друго. Сега кризата сите мажи ги затвори дома со жените, па нема спонзори за спонзорушите.