Крадецот мислеше дека 77-годишниот дедо е лесна мета, но тој сѐ уште има неколку трикови во ракавот

Познат факт е дека крадците честопати ги бираат своите жртви според степенот на ранливост и постарите лица се почеста мета. Но, не мора да значи.

Овој крадец сакаше да го ограби 77-годишниот дедо кој си вадеше пари од банкоматот, но неговата „голема кражба“ заврши неславно. Резултатот е 1:0 за „боксерот“ од Велс.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.