Кристијано Роналдо ќе ви покаже серија од 7 едноставни вежби за да останете во форма како него

Кристијано Роналдо објави видео во кое ви ги препорачува вежбите што можете да ги направите дома за да останете во форма.

Има вкупно 7 вежби кои португалскиот ас ги објаснува чекор по чекор.