Кучето има неодолива реакција откако се виде себеси на телевизија

Секако на секој од нас би му било интересно да се види на телевизија. Но, никој не очекувал лабрадорот Брон толку да се израдува кога ќе се види на телевизија.

Неговата сопственичка Ангела Лабат го снимала Брон како се игра со нејзиниот 7-месечен син Лиам и го пратила видеото за емисијата „Adorable Alert“ на локалната телевизија. Брон повторно стана ѕвезда со својата реакција на „ТВ популарност“.