Кучето каса онаму каде што најмалку очекуваш!

Газдарицата фатила да вежба пред камера, наместо да го изнесе Џони на прошетка. Така ли? Добро!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.