Лошо е пијан да заспиеш на висок, шанкерски стол! Жестоко!

Добро е што веднаш ќе отрезниш…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!