Ловџиите се вратиле кај својот џип и што да видат, мечките им го средиле и тоа квалитетно

Трагикомичната ситуација на соочуваањето со реалноста ја сними еден од ловџиите.

За волја на вистината, не се сите мечки агресивни, има и вакви.