Луѓето од цел свет одат на плажи и покрај заканата од опасниот коронавирус (30 слики)

Луѓето се уморија од седењето дома за време на карантинот и сакаат да почнат да живеат нормален живот. Особено е тешко да седите во 4 ѕида кога времето е топло, а во непосредна близина имате прекрасна плажата. Затоа, голем број луѓе од САД, Австралија, Нов Зеланд, Италија, Шпанија, Палестина и други земји решија да ризикуваат.