Мајката го проба новиот мотор на синот, затоа што еднаш се живее!

Одлепи жената на стари години, а ич не ѝ требаше вакво ново искуство во животот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.