Мајката не е баш среќна кога ќе ја види ќерката како игра стомачен танц пред камера

Веднаш доби идеја како да ја искористи својата прецизност :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.