Мајката се враќа дома и што да види: Ќерката ја собрала екипата да се пијанчат, а надвор беснее корона

Младите луѓе едноставно нема сила што може да ги спречи да не се дружат. Дури и толку што издржаа е многу.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.