Мајката уште од мала ја учи ќерката на занаетот

Ова всушност е многу добро за физичкото здравје на детето, затоа што е одлична гимнастика за телото. Но од другата страна на вагата е облеката на мајката и начинот на кој таа заработувала од ова.

Згора на тоа, дали целта на објавувањето вакво видео е да се покаже што прави детето или мајката да си направи реклама?