Мајката зебра стана бестрашна кога виде дека лавицата го фати за врат нејзиното дете

Необично брутална случка на сафари. Лавицата мора да јаде за да преживее, а напаѓа онаму каде што е најслабо.

Но, го потцени мајчинскиот инстинкт и си доби една по забите.