Мајмунот научи како да си ги мие рацете. Кој е вашиот изговор?

Миењето на раце е најсигурниот начин на спречување на вирусот, а ако оваа навика ја одржуваме и понатаму, веројатно нема ни да ни се повтори вакво нешто.