Мајсторот се дезинфицирал пред да дојде на работа, па ѕидот што го изгради е по најновиот КОВИД стандард

Можеби ви личи малку крив, но ќе се исправи со малтерисувањето и фасадата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.