Мачката упорно сака да си го добие својот дел, ама кучето знае дека тоа е на газдарицата и не попушта

Наталија Ортиз вечерала во нејзиниот дом во Андалузија, Шпанија, заедно со нејзината пријателка и милениците. Сепак нејзината мачка Хаче не ги почитува правилата и сака да си земе од храната на масата.

Оваанејзина идеја не му се допаѓа на кучето Ноа и тоа ја спречува уште во моментот кога ќе помисли да пружи шепа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.