Македонец кој живее во Италија во дворот си направил автоматизиран систем за дезинфекција кога ќе се враќа од продавница

Дури и портата сама му се отвори, за да не мора да се симнува од велосипедот :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.