Македонски фризер во карантин ќе ви покаже како правилно треба да работат фризерите ова време

Чисто за да останат во форма, не за друго :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.