Малиот е роден шмекер и ќе и ја преземе девојката додека да трепнете

Кога виде дека девојката се зафркава со него, не се откажа како повеќето мажи, туку смисли начин како да ја освои.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.