Малиот го зел автомобилот на неговиот татко и отишол да наполни бензин… Проблемот е што автомобилот е Тесла 🙂

Таткото очигледно успеал во професионалниот дел од животот, но не му посветил доволно време на синот, па детето останало приглупо.