Малиот талент прво го клоца моторот на комшијата, а потоа растура на алармот

Го научил буквално секој звук и го имитира со движење. Позитив на денот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.