Малото девојче знае точно како зборуваат шатките, па дури и подобро од нив го прави тоа

Малото девојче од САД, било со своите родители на пазарење во Волмарт и татко ѝ решил да ѝ покаже како прави една интересна играчка во форма на шатка.

Девојчето не е импресионирано од звукот затоа што таа си има своја техника и таа звучи многу поавтентично од онаа на играчката. Проверете сами.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.