Мажи постојано ѝ барале на девојката разголени фотографии, а таа им го даде деколтето кое нема да го заборават

Ако сте жена, постои 99,99% шанса да ви биде побарано во одреден момент да испратите експлицитна фотографија на непознат на интернет. На една жена ѝ дошло преку глава од вакви прашања, па решила добро да ги среди „напалените“ мажи. Џенифер Санбач, која вели дека е преплавена со повеќе од 50 сексуално експлицитни пораки од мажи неделно, реши да се одмазди не со блокирање туку да ги засрами.

Секогаш кога некој маж ќе ѝ побарал разголена фотографија Џенифер му праќала навидум бујно деколте. Но, откако „манијакот“ ќе си „завршел работа“ таа му ја праќала целата фотографија и во тој момент тој сфаќа дека се самозадоволувал на задникот на пријателот на Џенифер.