Мажот и жената играат „Лист, камен, ножици“ во самоизолација

Убедливо најсмешната верзија од играта што до сега сме ја виделе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.