Мажот реши да ја изненади жената со своите готвачки способности

И навистина ја изненади, а воедно ѝ покажа и колку интелигентен е со водата во маслото :).

Тоа што станот не им е запален е чиста среќа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.