Мекларенот 720S е само мааалку пребрз за полицијата

Нема смисла си дал 260.000 евра за колата, па сега уште и казни да плаќаш :). Инаку чудовиштето има 720 коњи, па не е чудо што вака влече. Крева до 340 км/час.