Младите дами решија темелно да се дезинфицираат и тоа на авантуристички начин

Само вака ќе ти се дезинфицираат и алиштата и телото, а ќе има и некое лајкче плус на социјалните мрежи.

Ми се чини дека веднаш се покајаа, но немаше враќање назад.