Мотика диџејка на денот, која полни клубови без проблем

За изборот на музиката нема да коментираме, со ваков сценски настап, може да пушта што сака :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.