Мотика хит на денот: Благој Илиевски – Брега од Неготино, со песната „Така ти е мала моја кога љубиш Македонец“

Спиете ли мирно Бјело Дугме, особено Жељко Бебек и Горан Бреговиќ?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.