Мотика предизвик на денот: Седни на живо јајце!

Не се мачете да го правите, затоа што веќе ја имаме шампионката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.