Моторџијта го реши проблемот со полицијата како шампион! Ни казна му пишаа, ни опомена, ништо!

Тој си влезе во гаражата со моторот, а полицајците кои го следеа, влегоа по него.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.