Може ли куче да биде вегетаријанец? Женава тврди дека нејзиното куче е вегетаријанец и гостуваше во живо на ТВ.

Прво сопственичката убаво раскажа дека откако го ставила на вегетаријанска диета своето куче, тоа се сменило и сега не сака да јаде месо. НО…

Сопственичката не очекуваше дека авторот на емисијата има подготвено еден тест за кучето, со две порции јадење, вегетаријанска и полна со месо.