Муштериката во супермркет си ја преправила маската за лице за да ѝ биде попрактична

Касиерот ја потпраша од каде си купила таква маска а нејзиниот одговор е посмешен од маската.

„Маската беше обична, но ми беше тешко да дишам, а вака е многу полесно за дишење.“
Генијално! Како никому не му текнало ова до сега?