Најавата за ММА тепачка помеѓу двете мажишта добри еден сосема поинаков тек

Шампионот Израел Адесања од Нов Зеланд ја брани титулата од 42-годишнипт гостин од Куба, Јоел Ромеро, кој на необичен начин сакаше да покаже дека годините се само бројка.