На сопругата и стана здодевно во карантин, па реши да си направи нова верзија на себе, од нејзиниот сопруг

На една сопруга ѝ станало толку досадно во изолацијата што решила малку да го „среди“ својот сопруг и да го направи копија од себе. Ако ова стане тренд помешу паровите за тоа можете да ја „обвините“ 22-годишната Дарси Роуландс, од Атертон, Велика Британија, која беше прва која му даде на својот сопруг „познат“ изглед.

Дарси и сопругот Самуел се во брак веќе седум месеци, но нивната прва година од брак е прекината од тековната пандемија и очигледно голем дел од плановите им се уништени, па кога Дарси предложила да го нашминка сопругот и да направи нејзина копија тој прифатил (не дека има каде да бега кутриот). Дарси поминала цели два часа во трансформирање на нејзиниот сакан, во уште посакана личност, себе…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.