На струмичка свадба после 300 грама ракија

Секој може да игра оро, ама ајде да видиме кој може да ѝ парира сега :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.