Не ја предизвикувај смртта! (црн хумор)

Црниот хумор во улога на зголемување на свесноста кај луѓето за опасноста од пандемијата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!